Лайм

Кіркоров заявив, що пишається новим статусом в Україні та заспівав "Рідна мати моя"

Співак знову завів пісню про неминуче спільне майбутнє Росії та України

Російський співак Філіп Кіркоров відреагував на рішення СБУ та Мінкульту України внести його до так званого чорного списку - переліку осіб, які становлять загрозу для нацбезпеки держави.

В Instagram артист опублікував коротке відео, на якому заявив, що пишається новим статусом, і вважає, що він не завадить "спільному майбутньому" народів України та Росії. Наостанок Кіркоров заспівав композицію Андрія Малишка "Пісня про рушник" і показав спільні кадри з Ані Лорак.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Філіп Кіркоров (@fkirkorov)

За останні кілька років Кіркоров неодноразово відвідував з гастролями окупований Росією Крим, а також відкрито підтримував його окупацію. Співак залишається великим прихильником чинного президента РФ Володимира Путіна і часто закликає співгромадян "підтримувати Лідера".

Примітно, що Кіркоров - все ще народний артист України. Це звання йому вручили в 2008 році.

  • Україна - не перша країна, яка внесла Кіркорова до переліку небажаних осіб. У січні артисту на 5 років заборонили в'їзд до Литви - таким чином в країні відреагували на багаторазові візити артиста до окупованого Криму, якими Кіркоров не тільки порушує закони України, а й "свідомо заперечує територіальну цілісність і суверенітет держави", а також виправдовує агресивну політику чинної влади РФ.

Найцікавіші історії та новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа