Лайм

Звільнити Брітні Спірс від опікуна вимагають навіть "Загони Путіна" - тепер суд просто не має вибору

Свою акцію вони назвали #freeBritney

На черговому засіданні суду Брітні Спірс попросила скасувати опіку батька, під якою знаходиться 13 років. На підтримку співачки виступили її численні шанувальники, колеги й навіть представники руху "Загони Путіна".

Група активістів, яка в основному складається з пенсіонерів, не розуміє, що 39-річна Брітні "накоїла такого, що її позбавили всього" і "як вона все це витерпіла". Учасники вимагають звільнити Спірс - "здорову нормальну жінку". Так і кажуть: "Зробіть цю жінку вільною", "Свободу цій жінці", "Треба їй дати свободу".

Нагадаємо, що виступаючи перед судом Брітні Спірс заявила, що страждає від тотального контролю: її змушують працювати на знос, підсаджують на сильнодіючі ліки, не дозволяють народжувати та виходити заміж.

Співачка попросила скасувати опіку, під якою вона знаходиться з 2008 року. Джеймі Спірса призначили опікуном дочки після того, як вона потрапила до психіатричної лікарні через проблеми з алкоголем та наркотиками.

  • Раніше на підтримку Брітні Спірс виступив колишній коханий співачки, музикант Джастін Тімберлейк. Співак вважає, що ніхто і ніколи не повинен утримуватися проти своєї волі, та закликає звільнити Брітні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі