Лайм

Як вам гол Артема Довбика у ворота Швеції? А реакція коментатора? Сьогодні він теж зірка соцмереж

АРТЕМ ДОВБИК!!! АРТЕМ ДОВБИК!!! АРТЕМ ДОВБИК!!!

29 червня збірна України з футболу відіграла в Глазго важкий 120-хвилинний матч проти збірної Швеції в рамках Євро-2020 і завершила його перемогою з рахунком 2:1. Результат вечора вперше дозволив команді пройти до 1/4 фіналу чемпіонату, і на ранок середи всі тільки про це й говорять.

Зірками вечора стали українці Олександр Зінченко (перший гол у ворота суперників на 28-й хвилині) та форвард Артем Довбик - його гол на 120-й хвилині й 37-й секунді матчу приніс Україні перемогу, а також встановив новий світовий рекорд як найпізніший. Попередній рекорд (гол на 118-й хвилині та 53-й секунді) належав гравцеві збірної Франції Мішелю Платіні.

Не відстає від футболістів у популярності сьогодні й коментатор матчу на каналі "Україна" Віктор Вацко. Хто не прослухав, той знає.

Багато глядачів матчу так раділи перемозі, що пропустили, як Вацко ледь не зірвав голос в ефірі каналу. Його реакцію та нескінченні скандування "АРТЕМ ДОВБИК!!!" і справді можна слухати вічно.

Дивіться також на theLime, як Monatik, Потап, Dzidzio та інші знаменитості привітали збірну з перемогою в матчі Україна-Швеція.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни