Лайм

Ксенія Мішина виконала обіцянку, яку дала Олександрові Еллерту на "Холостячці" - що зробила акторка

На тілі акторки з'явилося перше татуювання

Ксенія Мішина обіцяла Олександрові Еллерту парні тату, якщо обере його в фіналі шоу "Холостячка". І ось, через півроку після виходу фінального епізоду, акторка виконала обіцянку.

Закохані зробили на своїх тілах дуже символічні татуювання. На ногах пари з'явилися маленькі сердечка - у Ксенії червоного кольору, а Олександр вибрав зелений. Символізм малюнків в тому, що у соціальних мережах вони обмінюються один з одним саме такими смайлами.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"За традицією надіслали один одному наші сердечка. Назавжди", - написала Мішина під знімком, на якому видно парні татуювання. В "сторіз" артистка показала процес створення малюнка та фінальний результат поблизу.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Переможець "Холостячки" виклав такий же знімок і написав: "Забилися любов'ю".

Нагадаємо, що в одному з епізодів шоу Еллерт запросив Мішину на побачення до тату-салону. Учасник запропонував героїні зробити парні татуювання, але вона відмовилася і пообіцяла, що зважиться на цей крок тільки в тому випадку, якщо він стане її обранцем.

  • Тим тимчасовий канал СТБ розпочав зйомки 2 сезону шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч. Що відомо про особисте життя нової героїні та навіщо 35-річній співачці знадобився проект - читайте в матеріалі theLime.
  • Раніше Ксенія Мішина дала пораду новій "Холостячці" Златі Огнєвіч та розповіла про складнощі реаліті-шоу. Колишня героїня проекту вважає, що не можна слухати нічиїх думок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита