Лайм

alyona alyona після треку з "Кастою" відмовилася від співпраці з музикантами з Росії

Реп-виконавиця визнала, що колаборація обернулася для неї проблемами

У червні alyona alyona записала спільний трек із російським реп-гуртом "Каста", який виступав у Криму після анексії 2014 року. Хоча виконавиця наполягала, що артисти перебувають в опозиції до режиму Путіна, її жорстко розкритикували за такий крок. Під час автограф-сесії у Києві Альона заявила, що більше не буде співпрацювати з артистами з Росії.

"Уже не буду. Я влипла в халепу. Зрозуміла, що хотіла добра, а вийшло гірше. Ну окей. У мене вже немає з ким, вже з усіма поспівпрацювала. Як бачите, людям це не подобається, окей. У мене були люди, з якими я дружу, яких люблю, а тепер все", - говорить alyona alyona на відео, опублікованому в Twitter видання Букви.

Також виконавиця заявила, що не припинить спілкуватися з друзями через політику. "Це як релігія", - сказала вона про розбіжності у політичних позиціях.

  • Раніше "Океан Ельзи" і alyona alyona випустили спільний кліп про дітей, які постраждали від війни. В основу пісні "Країна дітей" ліг вірш Сергія Жадана.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа