Лайм

Monatik показав миле фото з дружиною на честь річниці шлюбу: З кожним днем все сильніше захоплююся тобою

Пара святкує чавунне весілля

1 липня в сім'ї Дмитра Монатика та Ірини Демічевої свято - рівно 6 років тому вони стали чоловіком та дружиною. Пара разом вже 10 років, але офіційним днем створення сім'ї вважають той, коли узаконили свої стосунки.

На честь річниці шлюбу подружжя поділилися фотографіями з особистого архіву, які до цього ніхто не бачив. Monatik опублікував в Instagram знімок, зроблений 13 років тому в рідному місті співака - Луцьку.

Фото: instagram.com/monatik_official

"Наш перший жартівливий поцілунок на твоєму 25-му дні народження виявився зовсім не жартом! Через 3 роки ми почали зустрічатися, говорити про все на світі, мріяти, сміятися до кольок у животі. Почали вірити один в одного і разом повірили, що є хороші, прекрасні люди в тоді ще чужому та незнайомому Києві", - пише співак.

Дмитро подякував Ірині за синів, якими він неймовірно пишається, і зізнався, що з кожним днем все сильніше захоплюється нею.

"Думав шукатиму ціле життя ... ось і знайшов ... ціле життя! Кохаю тебе прозоро, безмежно та нескінченно", - додав музикант.

Фото: instagram.com/irinamonatik

Демічева показала кадри, зроблені 6 років тому і написала : "Офіційний день нашої сім'ї 01.07.2015. Нам офіційно 6 років, а разом ми вже цілих 10 років. Люблю тебе, моя Вічність".

Фото: instagram.com/irinamonatik

  • Monatik та Ірина Демічева до недавнього часу приховували обличчя своїх дітей. Познайомити шанувальників з синами пара вирішила красиво - подружжя разом з Данею та Платоном прикрасили обкладинку журналу L'Officiel Ukraine.
  • У травні цього року діти пари закінчили навчання у дитячому саду та відгуляли свій перший в житті випускний. Свято проходило в стилі "Гаррі Поттера", і Даня з Платоном були одягнені відповідно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів