Лайм

Суд відхилив прохання Брітні Спірс відсторонити її батька від опікунства

Суддя залишив співачку під опікою Джеймі Спірса

Верховний суд Лос-Анджелеса відмовив Брітні Спірс у вимозі усунути батька від опікунства над нею. Раніше співачка заявила в суді, що страждає від тотального контролю Джеймі Спірса і останні роки живе в повному божевіллі.

39-річна артистка хотіла, щоб її опікуном була тільки приватна фірма Bessemer Trust, яка з 2020 року разом з батьком співачки розпоряджається її фінансами, однак суд відхилив це прохання, пише Variety.

Фото: instagram.com/britneyspears

"Запит про негайне призупинення статусу Джеймі Спірса як єдиного опікуна підопічного після призначення компанії Bessemer Trust відхилений", - сказано в судових документах.

Однак повідомляється, що це не є прямою відповіддю на слухання минулого тижня, на якому Спірс дала свідчення проти батька. Поки суддя не може винести будь-яке рішення на підставі того, що вона сказала, оскільки Брітні ще належить подати клопотання про припинення опікунства.

Для співачки це не перша поразка в суді. У листопаді 2020-го адвокат Спірс подав прохання про відсторонення батька від опікунства, заявивши, що клієнтка "боїться свого батька" і відмовиться виступати на сцені, якщо він продовжить відповідати за її кар'єру. Однак суд відхилив цю вимогу. Тоді ж суддя призначив співопікуном фінансову компанію Bessemer Trust.

У нових судових документах говориться, що суд визнав Брітні Спірс "нездатною керувати своїми фінансами або протистояти шахрайству або неправомірному впливу".

Нагадаємо, минулого тижня Брітні Спірс вперше дала свідчення в суді. У своїй 24-хвилинній промові співачка заявила, що не контролює своє життя: її змушують працювати на знос, підсаджують на сильнодіючі ліки, не дозволяють народжувати та виходити заміж.

  • Пізніше співачка звернулася до шанувальників, яких дурила протягом останніх двох років. Співачка заявила, що була змушена прикидатися щасливою, але тепер вона стала сміливіше і хоче вибачитися.
  • Після виступу в залі суду Брітні Спірс відправилася на відпочинок. Відновлювати свій емоційний стан співачка полетіла на гавайський острів Мауї, ось тільки розслабитися їй не вдається - на кожному кроці її переслідують папараці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024