Лайм

Брітні Спірс вирушила на Гаваї, але з відпочинком не склалося - співачка грубо відповіла своїм переслідувачам

Співачка написала емоційний пост

Після виступу в залі суду Брітні Спірс відправилася на відпочинок. Відновлювати свій емоційний стан співачка полетіла на гавайський острів Мауї, ось тільки розслабитися їй не вдається - на кожному кроці її переслідують папараці.

Про це знаменитість розповіла в Instagram. "Бути на Мауї - це якесь божевілля. Папарацці знають, що я тут, і це вже зовсім не весело. Практично неможливо нікуди піти, тому що вони всюди з'являються, щоб мене сфотографувати", - обурюється Брітні.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Britney Spears (@britneyspears)


Крім того, за словами Спірс, фотографи редагують її знімки, щоб вона виглядала менш привабливою. "Я знаю, що моє тіло не ідеальне, але я також знаю, що я не виглядаю так, як мене зараз показують. Це грубо і підло", - додала зірка, звернувшись до репортерів у матірній формі.

39-річна Брітні відправилася у своє улюблене місце відпочинку зі своїм 27-річним коханим Семом Асгарі.

"Тут я відчуваю єдність, і воно нескінченно, - розповідала раніше зірка. - Ось я граю на пляжі і роблю ангелів на піску на узбережжі океану. Багато чого ще попереду, багато чим можна поділитися і про що можна мріяти, ще більше - про що сподіватися і молитися. Нехай Господь благословить нас усіх".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Britney Spears (@britneyspears)

Нагадаємо, що виступаючи перед судом Брітні Спірс заявила, що страждає від тотального контролю свого батька: її змушують працювати на знос, підсаджують на сильнодіючі ліки, не дозволяють народжувати та виходити заміж. Співачка попросила скасувати опіку, під якою вона знаходиться з 2008 року.

  • На підтримку Брітні Спірс виступив колишній коханий співачки, музикант Джастін Тімберлейк. Співак вважає, що ніхто і ніколи не повинен утримуватися проти своєї волі, і закликає звільнити Брітні.
  • Звільнити Брітні Спірс від опіки батька вимагають навіть "Загони Путіна" - тепер суд просто немає вибору.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil