Лайм

Фінансова компанія, яка контролює збереження Брітні Спірс, відмовляється від подальшого опікунства

У компанії відреагували на відмову суду в задоволенні позову співачки

Фінансова компанія Bessemer Trust, яка контролює збереження Брітні Спірс разом з її батьком та опікуном Джеймі Спірсом, виходить з угоди про опіку над співачкою. Відповідне рішення у компанії прийняли після виступу Спірс у суді, де артистка домагається незалежного життя.

Як пише BBC, в компанії пояснили, що всі ці роки вважали опікунство над співачкою добровільним. Дізнавшись про її страждання, в Bessemer Trust поспішили заявити, що "поважають бажання" клієнтки.

Фото: Instagram / @britneyspears

У зв'язку з цим компанія подала заяву про вихід з угоди про опіку вже на наступний день після того, як суд Лос-Анджелесі відмовився задовольнити прохання співачки та її адвокатів про припинення опікунства.

  • Під опіку батька поп-зірка 2000-х потрапила в 2008 році після низки скандалів, пов'язаних з психічними розладами - суд передав під контроль Джеймі Спірса майно, фінансові та деякі особисті активи його дочки. Останні кілька років 39-річна Спірс активно домагається звільнення з-під контролю батька. Без його дозволу вона не може водити авто, голосувати, вагітніти, витрачати свої ж гроші, залишати будинок, наймати адвоката.
  • У червні цього року Брітні Спірс дала свідчення в суді, в якому зізналася, що живе "в повному божевіллі". Незабаром стало відомо, що суд Лос-Анджелеса відмовив артистці у вимозі усунути її батька від опікунства над нею.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні