Лайм

Дмитро Комаров показав зворотну сторону подорожей, і після цього фото ви не захочете в ліс

Наразі ведучий досліджує рідну Україну

Автор проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров більшу частину часу проводить у подорожах. Йому доводиться знімати в різних екстремальних умовах, далеко від цивілізації та комфорту. У пошуках чергового цікавого сюжету, ведучий переночував у лісі та показав "специфіку професії".

Мандрівник опублікував в Instagram фото, на якому зображений з покусаним обличчям. "Комарі і гедзі люблять попити кров Комарова. Працюємо. Укуси - не перешкода! Знімаємо для вас круті програми", - написав ведучий. І пообіцяв глядачам цікавий випуск: "Обіцяю, що ми вас здивуємо. І покажемо те, що ще не показували".

Фото: instagram.com/komarovmir

У коментарях тут же взялися співчувати ведучому, в тому числі й його колеги. На публікацію відреагували Володимир Остапчук, Надя Дорофєєва, Володимир Дантес, Олександр Педан та інші.

Анатолій Анатоліч вирішив пожартувати під постом, але його гумор не оцінили. "Схожий на мене у мій звичайний ранок", - написав ведучий, який отримав у відповідь негативні реакції.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil