Лайм

Принц Чарльз розповів, якою знаменитістю був захоплений в юності - вона могла стати принцесою

Барбара Стрейзанд досі залишається однією з улюблених артисток принца

Принц Чарльз розповів про улюблену музику в програмі Hospital Broadcasting Association, і між іншим обмовився про юнацьке захоплення Барбарою Стрейзанд.

Чарльз був зачарований "сліпучим" талантом Стрейзанд і зберіг особливі спогади про їхню першу зустріч, пише Times of London.

Принц Чарльз і Барбара Стрейзанд у 1994 році Фото: Getty Images

"Я завжди був великим шанувальником неймовірно різнобічної американської актриси і співачки Барбри Стрейзанд, - сказав принц. - Ще у 1974 році, коли я служив у Королівському флоті на фрегаті HMS Jupiter, я почув, що вона знімає фільм "Смішна леді" в студії Warner Brothers... Мені пощастило побувати на знімальному майданчику і зустріти її там".

Пісню "Do not Rain on My Parade", яку Стрейзанд виконала у мюзиклі "Смішна дівчина" (1964), Чарльз назвав однією зі своїх найулюбленіших.

Після знайомства на кіностудії британський принц і американська співачка зблизилися. У 1994 році Стрейзанд співала на концерті на підтримку його благодійної організації Prince's Trust. У тому ж році вони відвідали гала-вечір у Лос-Анджелесі, а в 1995 році, через 3 роки після розставання з принцесою Діаною, Чарльз прийняв Барбару у своєму будинку в Глостерширі.

Коли в 2019 році під час концерту в Гайд-парку Барбару Стрейзанд запитали про їхню дружбу, вона сказала: "Якби я правильно розіграла карти, я могла б стати першою єврейською принцесою".

  • Майже 40 років назад принц Чарльз одружився на принцесі Діані. Читайте на theLime, чому їхнє весілля назвали однією з найбільш лицемірних подій в історії королівської сім'ї.
  • Раніше в Лондоні з'явилася перша офіційна статуя принцеси Діани. Принци Вільям і Гаррі відкрили її в день народження матері і випустили зворушливу спільну заяву.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil