Лайм

Ксенія Мішина поділилася гарячим відео зі зйомок нової фотосесії - акторка позувала топлес

Акторка показала закулісні кадри

Героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яка обрала у фіналі Олександра Еллерта, знялася у сексуальній фотосесії, поставши в кадрі напівоголеною. Результатом акторка пообіцяла поділитися пізніше, а поки дала можливість подивитися, що відбувалося на знімальному майданчику.

Бекстейдж фотозйомки знаменитість опублікувала в Instagram. На кадрах Ксенія позує на тлі скель у в'язаному светрі з дірками. У якийсь момент Мішина піднімає його, оголивши плоский животик та частину грудей. Далі акторка повністю знімає верх та залишається топлес.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@ misha.k.ua)


Публікація першої української Холостячки зібрала майже 200 тисяч переглядів і масу захоплених коментарів. "Шалено красива", "Ви просто богиня", "Мурашки ... яка ви", "Неймовірна", "Шикарна жінка", "Неймовірна краса", - захоплюються дописувачі.

Фото: instagram.com/nastya.bunny

  • Ксенія Мішина обіцяла Олександру Еллерту парні тату, якщо обере його у фіналі шоу "Холостячка". І ось, через півроку після виходу фінального епізоду, акторка виконала обіцянку. Закохані зробили на своїх тілах дуже символічні татуювання.
  • 18 червня Ксенії Мішиній виповнилося 32 роки. Відсвяткувати день народження акторка вирішила у рідному Севастополі разом з коханим Олександром Еллертом, сином Платоном, мамою та близькими друзями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші