Лайм

Дуже щаслива: Дженніфер Лопес розповіла про життя після возз'єднання з Беном Аффлеком

Співачка задоволена новим етапом свого життя

Після розставання з Алексом Родрігесом і возз'єднання з Беном Аффлеком Дженніфер Лопес знайшла довгоочікуване щастя. Про це 51-річна співачка розповіла Зейн Лоу з Apple Music, пише Page Six.

"Я дуже щаслива. Люди постійно запитують: "Як справи? Що відбувається? З тобою все гаразд?" Ось воно. Мені ще ніколи не було так добре, - заявила Лопес. - Я хочу, щоб люди, які піклуються про мене, знали, що я дійсно перебуваю на тому життєвому етапі, де мені добре самій по собі. І я думаю, що як тільки ви входите в цей стан, з вами відбуваються дивовижні речі, які ви навіть уявити собі не могли. Ось, що зараз відбувається".

Співачка не згадувала імені Аффлека, але останнім часом щаслива пара постійно потрапляє в об'єктиви фотокамер і не ховає своїх почуттів.

"Я люблю всю ту любов, яку отримую просто зараз, і всі добрі побажання. І я просто хочу, щоб усі знали, що зараз найкращий час. Це найкращий час у моєму житті", - сказала вона.

Дженніфер Лопес зійшлася з Беном Аффлеком майже відразу після того, як розірвала заручини і розійшлася зі своїм нареченим Алексом Родрігесом. Співачка і колишній бейсболіст двічі відкладали весілля, а їхньому розколу передували чутки про те, що Родрігес закрутив інтрижку з зіркою реаліті-шоу Медісон Лекрой.

18 років тому Лопес і Аффлека пов'язував гучний роман: пара збиралася побратися у 2003 році, але скасувала весілля всього за 4 дні до запланованої дати. Причиною свого розставання зірки назвали надмірний тиск ЗМІ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця