Лайм

Адвокат Брітні Спірс вийшов зі справи про опікунство над співачкою - за 13 років він заробив на ньому мільйони

При цьому адвоката неодноразово звинувачували у надмірній лояльності до батька співачки

Адвокат Сем Інгхем, якого в 2008 році суд призначив представником Брітні Спірс у справі про опікунство її батька над нею, вийшов зі справи. Про це повідомляє Deadline з посиланням на документи, спрямовані до суду Лос-Анджелеса.

Разом з цим припинити свою участь у справі про опікунство вирішила і юридична компанія Loeb & Loeb. Обидва рішення незабаром має затвердити суд, після чого у співачки з'явиться новий адвокат.

Фото: Instagram / @britneyspears

Як зазначає Forbes, Сем Інгхем бере за свої послуги $475 на годину - за 13 років роботи з Брітні Спірс адвокат заробив мільйони, при цьому його неодноразово звинувачували у надмірній лояльності до батька співачки Джеймі Спірса.

23 червня під час виступу в суді Брітні Спірс згадала, що Інгхем просив її "тримати язика за зубами" і не говорити в суді про ті чи інші речі. За словами співачки, свого часу вона не вибирала його адвокатом і не мала можливості найняти іншого. Більш того, за всі роки співпраці Інгхем нібито жодного разу не говорив артистці про те, що вона може подати прохання про припинення опіки.

  • Під опіку батька поп-зірка 2000-х потрапила в 2008 році після низки скандалів, пов'язаних з психічними розладами - суд передав під контроль Джеймі Спірса майно, фінансові та деякі особисті активи його дочки. Останні кілька років 39-річна Спірс активно домагається звільнення з-під контролю батька. Без його дозволу вона не може керувати автомобілем, голосувати, вагітніти, витрачати свої ж гроші, залишати будинок, наймати адвоката.
  • У червні цього року Брітні Спірс дала свідчення в суді, в якому зізналася, що живе "в повному божевіллі". Незабаром стало відомо, що суд Лос-Анджелеса відмовив артистці у вимозі усунути її батька від опікунства над нею.
  • Незабаром після виступу співачки в суді фінансова компанія, яка всі ці роки контролювала її кошти, відмовилася від подальшого опікунства. Її представники заявили, що вважали опікунство над Спірс добровільним.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Україна - у трійці: як у Мальме пройшов фінал "Євробачення 2024"

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Україна посіла 3 місце у фіналі "Євробачення-2024": хто виграв конкурс у Мальме

На "Євробаченні-2024" переміг представник Швейцарії Nemo - alyona alyona та Jerry Heil посіли третє місце у фіналі

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Як представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil виступили у фіналі конкурсу 11 травня