Лайм

Белла Хадід та Карла Бруні: два найкращих образи на стриманій червоній доріжці в Каннах

Модель і екс-перша леді Франції продемонстрували бездоганний смак

Увечері 6 липня на одному з найвідоміших курортів Лазурного берега стартував 74-й Каннський кінофестиваль. Церемонія відкриття почалася з традиційної ходи зірок червоним килимом, і цього року модні образи гостей та учасників були стриманими.

Найбільше запам'яталися наряди супермоделі Белли Хадід та колишньої першої леді Франції Карли Бруні. 24-річна зірка подіумів вибрала для заходу білу вінтажну сукню з чорним шлейфом Жан-Поля Готьє, в якій на модному показі у 2002 році блищала Наомі Кемпбелл.

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Карла Бруні з'явилася на церемонії у ніжно-блакитній сукні легендарного Дому Celine, і знову довела, що володіє бездоганним смаком.

Фото: Getty Images

Наряд зшитий з блискучої тканини, посипаної кристалами, і вигідно підкреслює достоїнства фігури колишньої моделі. Довгий розріз відкриває бездоганні ноги 53-річної Карли, а облягаючий силует повторює всі вигини її тіла.

Фото: Getty Images

  • Каннський кінофестиваль пройде з 6 по 17 липня. За головну фестивальну нагороду - "Золоту пальмову гілку" - поборються 24 фільми, ще 20 картин заявлені в програмі "Особливий погляд", а 7 покажуть поза конкурсом. theLime ознайомився зі списком новинок та вибрав найбільш очікувані з них.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування