Лайм

Секс-символ українського кіно Тарас Цимбалюк одружився: дружина актора показала забавне фото

Пара обмінялася обручками у третю річницю стосунків

Актор Тарас Цимбалюк, зірка серіалів "Кріпосна" та "Спійматі Кайдаша", вперше одружився. Обраницею секс-символу українського кіно стала зірковий візажист Тіна Антоненко, якій він публічно зробив пропозицію у прямому ефірі шоу "Танці з зірками".

Пара обмінялася клятвами ще 3 липня, але розповісти про це вирішила тільки зараз. "Вийшла заміж за найкращого хлопця у світі. 03.07.2021 - рівно 3 роки нашим стосункам і відтепер день нашого одруження. Відзначили в колі найближчих та рідних, далеко від світського Києва", - написала новоспечена дружина в Instagram.

Фото: instagram.com/tina_tsymbaliuk

Свою публікацію Тіна супроводила милою фотографією, на якій вони з Тарасом зображені зі спини. Молодята сидять за святковим столом з красивим видом на гори у халатах з написом: Mr. і Mrs. Tsymbaliuk.

"Мій коханий, щаслива бути твоєю дружиною. Великого плавання нашому кораблю під назвою "сім'я", - звернулася до чоловіка Тіна.

Про стсоунки Тараса Цимбалюка і Тіни Антоненко стало відомо в грудні 2019 року. Тоді пара провела відпустку в Парижі і вперше опублікувала в мережі спільні фотографії. У вересні 2020-го актор зробив коханій пропозицію, вибравши для цього знаменитий танцпол.

Цимбалюк був учасником "Танців з зірками-2020", а Антоненко прийшла підтримати хлопця нібито як глядачка. Після свого виступу Тарас запросив Тіну на танцпол, освідчився, підніс букет білих троянд та вручив каблучку.

Фото: instagram.com/tina_tsymbaliuk

  • Раніше Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко знялися у відвертій фотосесії. На чуттєвих знімках пара позує оголеною лежачи на галявині, а також демонструє свої трепетні почуття.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту