RU  UA

Дізнатися

Біллі Айліш випустила новий кліп з 25 каскадерами на машинах

Режисером музичного відео "NDA" стала сама співачка

Біллі Айліш прогулялася серед машин, які небезпечно пролітали повз неї у новому кліпі на пісню NDA. Трек з'явиться на її другому студійному альбомі Happier Than Ever, який вийде 30 липня.

У музичному відео Біллі йде вночі по темній вулиці і співає про труднощі, пов'язані з підтриманням таємних стосунків на очах у публіки. Під час приспіву навколо неї починають в різні боки ганяти автомобілі, піднімаючи клуби пилу. Згідно із заявою, кліп був знятий з одного дубля.

"Це одне з найулюбленіших відео, які я зрежисирувала", - зізналася 19-річна співачка, на рахунку якої вже 7 кліпів.

NDA (розшифровується як "угода про нерозголошення") - п'ятий сингл Біллі Айліш, випущений напередодні виходу альбому Happier Than Ever. Йому передували My Future, Your Power, Lost Cause і Therefore I Am, два з яких також обзавелися кліпами.

  • У попередньому кліпі Lost Cause Біллі вже не сумує, а тверкає в піжамі і грає з подругами в твістер. Ця робота не схожа на більшість її попередніх кліпів.
  • У музичному відео Your Power на одну з найулюбленіших пісень Біллі Айліш її обвиває гігантська змія, від якої вона навіть не намагається звільнитися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие