Лайм

HBO показав перший кадр продовження серіалу "Секс і місто" - як виглядають головні героїні

Дата прем'єри сиквела поки невідома

Сервіс HBO Max представив перше фото з нового серіалу "І просто так" (And Just Like That) - продовження "Сексу і місто". Три з чотирьох головних героїнь знову зберуться разом, щоб розповісти, як склалися їхні долі у більш зрілому віці.

Офіційним знімком сиквела зі своїми шанувальниками поділилася і Сара Джесіка Паркер. 56-річна акторка, яка знову втілить образ Керрі Бредшоу, позує в кадрі разом з Синтією Ніксон (Міранда Хоббс) та Крістін Девіс (Шарлотта Йорк).


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від SJP (@sarahjessicaparker)

Кім Кетролл, яка виконала в серіалі роль Саманти Джонс, на фотографії немає. Як відомо, акторка відмовилася брати участь у зйомках продовження культової історії.

Оригінальний серіал "Секс і місто" був заснований на однойменній книзі Кендіс Бушнелл та виходив з 1998 по 2004 рік. Новий серіал, в якому буде 10 півгодинних епізодів, розповість про Керрі, Міранду та Шарлотту, яким тепер за 50 років, але вони все ще дружать і намагаються впоратися зі складнощами життя. Дата виходу серіалу "І просто так" поки не оголошується.

  • На платформі HBO Max вийшов спецвипуск серіалу "Друзі", останній епізод якого вийшов у травні 2004 року. Шанувальники серіалу були щасливі побачити улюблених героїв 17 років по тому, але знайшлися серед них і ті, хто розгледів на обличчях акторів занадто багато ретуші і ботоксу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі