Лайм

Тарас Цимбалюк показав фото з таємного весілля у Карпатах - як виглядали наречений та наречена

Пара одружилася після трьох років стосунків

Через тиждень після таємного весілля з Тіною Антоненко актор Тарас Цимбалюк поділився мальовничими знімками з торжества. Судячи з геолокації, церемонія проходила у Карпатах.

Зірка серіалів "Кріпосна" та "Спійматі Кайдаша" опублікував в Instagram серію фотографій, зроблених на святі. Молодята позують на тлі гір та виглядають дуже щасливими, навіть незважаючи на дощову погоду.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Для важливого дня наречена вибрала лаконічну атласну сукню білого кольору з відкритою спиною та шлейфом. Наречений вбрався у класичний чорний костюм, який поєднав з білими кросівками.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Тарас і Тіна одружилися 3 липня, але розповіли про весілля тільки 7 числа. Зірковий візажист опублікувала фотографію, зроблену зі спини і написала, що вийшла заміж за найкращого хлопця у світі. Дату церемонії пара вибрала не випадково: рівно три роки тому в цей день у них зав'язалися романтичні стосунки.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

"Три роки тому я запросив цю дівчинку на перше побачення і з тих самих пір я почав себе відчувати найщасливішим чоловіком на землі. Можу сказати твердо: цим вчинком я буду пишатися все життя!, - написав Цимбалюк.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

"Тіна Цимбалюк, для мене величезна честь, що ти стала моєю дружиною. Мій мотиватор, берегиня нашої сім’ї та моя величезна любов. Дякую, моя дівчинка!", - зворушливо звернувся Тарас до Тіни, яка після весілля взяла його прізвище.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

  • Тарас Цимбалюк зробив пропозицію коханій у прямому ефірі шоу "Танці з зірками". Актор був учасником, а візажистка прийшла підтримати хлопця нібито як глядачка. Після свого виступу Тарас запросив Тіну на танцпол, освідчився та вручив каблучку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни