Лайм

Настя Каменських виклала ранкове фото топлес, і тут одразу підбігли хейтери: Навіщо?

Співачка опублікувала сміливий домашній знімок

Настя Каменських поділилася з дописувачами свого блогу пікантною фотографією та побажала їм доброго ранку. У коментарях одразу набігли хейтери, які почали навперебій засуджувати співачку за сміливий кадр, критикувати фігуру зірки та звинувачувати у використанні фотошопу.

На знімку, опублікованому в Instagram, NK позує в одних трусиках персикового кольору, прикриваючи оголені груди руками. Настя стоїть біля вікна і задумливо дивиться вдалину. Підписувати фото артистка не стала, а лише поставила хештег #goodmorning.

Фото: instagram.com/kamenskux

Всього за годину публікація Каменських зібрала понад 100 тисяч лайків та близько тисячі коментарів. Шанувальники залишають захоплені відгуки, а хейтери закидають єхидними повідомленнями. Одні пишуть, що такі фото краще залишити для Потапа, інші критикують фігуру співачки, а треті звинувачують в обробці кадру.

"Навіщо такі особисті фото виставляти? Так, красиво. Але не на загальний огляд", "Питання: Кому це треба бачити? А це треба бачити тільки Потапові!", "Треба себе поважати", "Навіщо?", "Гудмонін! Пора до спортзалу"," Знову погладшала", "Пампушка", "Бажаю без обробки та фотошопу жити реальним життям", "Скільки ж тут фотошопу", - пишуть коментатори.

  • Настя Каменських часто стикається з хейтом у соцмережах з приводу своєї фігури, але вона не сприймає негатив занадто близько. Як зізнавалася раніше Каменських, вона любить себе такою, яка вона є. "Моя ідеальність - у моїй неідеальної", - відзначала зірка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття