Лайм

Дочка Анастасії Заворотнюк зізналася у серйозній хворобі: Настав час розповісти

Дівчина вирішила бути відвертою зі своїми дописувачами

Анна Заворотнюк, дочка акторки Анастасії Заворотнюк, розповіла своїм дописувачам в Instagram, що вже два роки страждає від пригнобленого настрою, тривоги та панічних атак.

Фоловери звикли бачити 25-річну дівчину з променистою усмішкою, але за позитивом ховаються важкі переживання. "У мене в душі велика драма, мені з цим важко жити. Мій діагноз: депресія, пригнічений настрій, тривога та панічні атаки", - розповіла модель.

Фото: instagram.com/anna_zavorotnyuk

Анна захворіла на цю хворобу близько двох років тому, і протягом року намагалася лікуватися медикаментозно, але тільки нашкодила собі. Після цього дівчина була змушена звернутися до фахівців.

"Я відмовилася від спілкування з друзями, позбавила себе всіх можливих задоволень. І крім безвиході не бачила нічого в цьому житті. Відчуваю себе звіром, загнаним в кут", - поділилася Заворотнюк. Часом Анні стає так погано, що вона не може встати з ліжка.

"Я дуже довго сумнівалася, говорити про це чи ні. Спілкуючись з вами, я хотіла нести гарний настрій і позитив. Але зараз захотілося закричати про свою проблему, не щоб мене жаліли, а просто бути щирою з вами", - звернулася дівчина до дописувачів, і закликала їх берегти своє здоров'я, як фізичне, так і ментальне.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни