Лайм

Тіна Кароль продала свій відбиток пальця за значну суму: ім'я покупця залишається в секреті

Ще 19 пальців допоможуть істотно покращити фінансовий стан

Тіна Кароль продала на NFT-аукціоні свій цифровий автограф у вигляді відбитка пальця. Про це співачка розповіла на особистій сторінці в Instagram, залишивши в секреті виручену суму та ім'я покупця.

Як уточнюють "Факти" каналу ICTV, стартова сума лота становила 10 BNB (85,4 тисячі гривень). В результаті відбиток пальця співачки придбали за 100 тисяч гривень.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тіна Кароль (@tina_karol)

Як розповіла Кароль ще в червні, всі виручені за автограф кошти вона має намір вкласти в розвиток свого проекту "Молода кров" - майбутнього україномовного альбому, в який "увійдуть дуети з молодими виконавцями, зірками, чия популярність неухильно зростає".

"У ньому ви почуєте несподівані дуети та ми разом відкриємо нові імена. Важливо пам'ятати історію та створювати нову", - вказала в соцмережі співачка. Альбом вийде до 30-річчя незалежності України.

  • Що таке NFT-токени і чому вони замінюють фізичне мистецтво, розповідаємо на прикладі історії з картиною Бенксі. Нещодавно блокчейн-компанія купила твір художника за $95 тисяч і спалила його. Пізніше спалену роботу продали за сотні тисяч доларів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії