RU  UA

Дізнатися

Фотограф зробив знімок лева, який стоїть над купою кісток, і він нагадує кадр з голлівудського фільму

Не кожному вдається зафіксувати такий момент

Британський фотограф дикої природи Саймон Нідхем робить приголомшливі портрети різних тварин. Нещодавно йому вдалося зробити унікальний знімок, який нагадує сцену з голлівудського фільму.

На фото, яке публікує Daily Mail, зображений лев, який гордо стоїть на вершині пагорба, засіяного кістками тварин. Він дивиться кудись у далечінь прямо на тлі сонця, що позаду нього сходить.

Фото: Simon Needham

Видання зазначає, що кадр був зроблений фотографом під час відвідин ним заповідника дикої природи GG Conservation Wildlife Reserve, розташованого на півдні від Йоганнесбурга, Південна Африка. Саймон стояв всього в 10 метрах від величного створення, коли фотографував його.

"Він постояв там всього хвилину або близько того, але мені пощастило зробити кілька кадрів, перш ніж він рушив далі, - розповів Саймон. - Це був дуже хвилюючий момент, про який, до поїздки туди тим ранком, я міг тільки мріяти".

  • Раніше у британському місті Ньюхейвен під час шторму бризки хвилі утворили лік Нептуна. "Обличчя" давньоримського бога морів та океанів вдалося сфотографувати фотографу BBC Джеффу Оверсу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинская певица Нино Катамадзе, которая год назад заявляла о планах переехать в Украину, заявила, что останется в Грузии, чтобы продолжать помогать украинцам

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

После принятия нового закона о мобилизации трансгендерная Дива Монро заявила, что готова посетить ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Когда будет выступать Украина на "Евровидении-2024" - песня alyona alyona и Jerry Heil и других участников первого полуфинала, который состоится 7 мая