Лайм

Канал СТБ назвав ведучого нового сезону "Україна має талант" - сюрпризу не сталося

Прем'єра на ТВ вже цієї осені

До 30-річчя від Дня незалежності України канал СТБ і StarLightMedia готують для глядачів особливий сюрприз - повернення проекту "Україна має талант". Прем'єра нового сезону відбудеться восени, а тим часом його автори проводять кастинг #ямаюталант.

21 липня на каналі СТБ вирішили привідкрити завісу та назвати ім'я ведучого. Новий сезон проекту "Україна має талант" проведе Григорій Решетник, добре занкомій глядачеві, як ведучий проектів "Холостяк" та "Як вийти зміж".


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Грігоріі̆ Решетнік (@grisha_reshetnik)

За словами авторів нового сезону, проект є для каналу особливим, і на місце ведучого, перш за все, шукали людину, яка поділяє цінності СТБ. Григорій Решетник - якраз той ведучий, якого глядачі люблять за щирість і душевність, якому учасники "Україна має талант" зможуть довіритися.

"Для мене це велика честь і відповідальність перед командою проекту і всією Україною, - вказав Решетник. - У нашій країні величезна кількість талановитих і унікальних людей. Кожен з них мріє, щоб його неймовірні здібності побачили та оцінили. "Україна має талант" допоможе їм розповісти про себе на всю країну та навіть на весь світ".

"Україна має талант" є адаптацією одного з найуспішніших світових форматів - Got Talent. Проект створюється більш ніж в 60 країнах світу та понад 15 років є хітом на ТБ.

  • Всі сміялися з Максима Доши на "Україна має талант", а він потрапив на ТБ у США. Щоправда, як найгірший репер за версією Джиммі Феллона. Дивіться на theLime, як зірка українського талант-шоу підкорює нові простори планети.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії