Лайм

Зірка серіалу "13 причин чому" здійснив камінг-аут як трансгендер

Томмі Дорфман вже рік живе як жінка

Актор Томмі Дорфман, відомий за роллю Райана Шейвера в серіалі Netflix "13 причин чому", здійснив камінг-аут як трансгендерна жінка.

Томмі Дорфман в серіалі "13 причин чому" Фото: Netflix

"Ось уже рік я в приватному житті ідентифікую себе і живу як жінка - транс-жінка, - розповіла вона в інтерв'ю The Times. - Я хочу ще раз представити себе, оскільки перенесла операцію, щоб стати жінкою з медичної точки зору. Я транс-жінка. Я використовую займенник "вона". Мене звуть Томмі".

Фото: Gizelle Hernandez / TIME

29-річна актриса, яка також знімалася в серіалах "Незаймана Джейн", "Ненаситна" і "З любов'ю, Віктор", зізналася, що спочатку не почувалася в безпеці, щоб поділитися правдою, але зрозуміла, що процес переходу "прекрасний".

"Чому б не показати світу, як це виглядає? Є варіант, який я дійсно не могла собі дозволити, - це зникнути на два роки і повернутися з новим ім'ям, новим обличчям і новим тілом. Я не цього хотіла", - сказала Дорфман.

Фото: Gizelle Hernandez / TIME

Актриса не збирається міняти своє ім'я, оскільки була названа на честь покійного брата її матері, який помер через місяць після її народження. "Я відчуваю себе дуже пов'язаною з цим ім'ям, з дядьком, який тримав мене, коли вмирав. Це еволюція Томмі, - пояснила вона. - Я підлаштовують своє тіло під свою душу".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір