Лайм

Героїня "Холостячки" увійшла до складу журі шоу "Україна має талант"

Компанію їй складуть Сергій Притула та Євген Кот

До 30-річчя Незалежності України канал СТБ готує повернення шоу талантів "Україна має талант", прем'єра якого відбудеться восени. Раніше стало відомо, що ведучим проекту став Григорій Решетник ("Холостяк", "Як війт заміж"), а тепер про свою участь заявила Ксенія Мішина - героїня першого сезону шоу "Холостячка" і зірка серіалу "Кріпосна".

Фото: https://www.instagram.com/ukrainegottalent/

"Уявляєте, я в складі журі "Україна має талант"! Це для мене незвичайна подія. Колись я тільки в мріях своїх могла уявити, що зможу мати таку красиву відповідальність перед своєю країною, а сьогодні моя мрія перетворилася в реальність, - написала Мішина в Instagram. - Я хочу стати підтримкою для багатьох українців, які сміливо вийдуть на цю сцену. Нас чекають сотні талантів, про які ви дізнаєтеся вже восени".

Фото: https://www.instagram.com/misha.k.ua/

В Instagram-історіях Мішина заявила, що перейшла в соцмережах на українську мову для участі в шоу, і відчуває через це дискомфорт.

"Насправді мені так важко, ви навіть не уявляєте. Сьогодні ми знімали "Україна має талант", де я повинна була розмовляти українською мовою, і я розуміла, наскільки некомфортно почувати себе обмеженою, коли у тебе стільки почуттів і вражень, а ти не можеш їх красиво висловити. Я розумію, наскільки це довгий і важкий шлях, але я вірю, що одного разу я все подолаю і стану справжньою україночкою", - сказала актриса, яка народилася в Криму.

Також до складу журі увійшли Сергій Притула і переможець "Танців з зірками" Євген Кот. Четвертий суддя шоу буде змінюватися в кожному випуску. Канал СТБ повідомив, що до постійного складу приєднаються "олімпійські чемпіони та зірки, завдяки яким прапор України піднімався на різних міжнародних аренах".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято