Лайм

Обручка замість медалі: спортсменка програла Олімпіаду в Токіо, але раптово стала нареченою

Дівчина не встигла засмутитися через поразку

Аргентинська фехтувальниця Марія Белен Перес Моріс зазнала поразки у змаганнях на Олімпіаді в Токіо, але не встигла засмутитися: її тренер Лукас Сауседо одразу ж зробив їй пропозицію руки і серця.

Після бою з угорською спортсменкою 36-річна Перес Моріс аналізувала свою поразку в інтерв'ю аргентинському каналу, коли ззаду до неї підійшов тренер. Чоловік дістав записку, в якій говорилося: "Ти вийдеш за мене? Будь ласка!" Репортер розсміявся, здивована фехтувальниця обернулася і побачила пропозицію.

Зворушливий момент транслювався у прямому ефірі, і Сауседо дуже пощастило, що Марія відповіла згодою.

"Ми дуже щасливі. Ми дуже гарні партнери. Звичайно, у нас бувають сварки, але ми із задоволенням проводимо час одне з одним. Ми дуже любимо одне одного і хочемо провести разом життя. Ми збираємося відсвяткувати цю подію в Буенос-Айресі великим барбекю, - розповіла пізніше щаслива наречена. - Ми і раніше обговорювали шлюб, але пропозиція мене здивувала".

Сауседо зізнався, що зважився зробити пропозицію напередодні ввечері, хоча у нього не було обручки. Найбільше йому хотілося втішити кохану, якщо вона програє. У разі перемоги тренер збирався відкласти пропозицію, щоб не відволікати її від змагань.

  • Тренер плавчині з Австралії збожеволів від радості після перемоги спортсменки на Олімпіаді. Його реакція - справжнє золото, і заслуговує окремої медалі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі