Лайм

У суді озвучили статок Брітні Спірс, який контролює її батько-опікун

Джеймі Спірса звинувачують у посадових злочинах і зловживанні опікунством

Новий адвокат Брітні Спірс подав прохання усунути батька співачки з посади її опікуна, яку той займає 13 років. У судових документах також вперше озвучили розмір статку поп-співачки, яку визнали недієздатною після психічного зриву в 2008 році, пише CNN.

Майно Брітні Спірс налічує понад 2,7 мільйона доларів готівкою і 56 мільйонів доларів безготівковими активами.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

"Більше 13 років Брітні Джин Спірс перебувала під опікою, яка ставала все більш токсичною. Крім позбавлення дочки гідності, автономії та певних базових свобод, Джеймі Спірс також винен у посадових злочинах, які потребують накладення додаткових зборів, відшкодування або інших юридичних дій проти нього" , - заявив адвокат Метью Розенгарт.

Юрист стверджує, що Спірс платив собі 16 тисяч доларів на місяць, що на 2 тисячі більше, ніж виділяли самій Брітні.

Клопотання Брітні підтримала її матір Лінн. У суді жінка заявила, що стосунки співачки з Джемі Спірсом звелися до мінімуму і будувалися на страху і ненависті, оскільки батько контролював найменші аспекти її життя.

"Моя дочка лікувалася у спортивного лікаря, найнятого містером Спірс. Згаданий лікар був психіатром, який прописував те, що я і багато інших вважали абсолютно невідповідним ліками для моєї дочки. Вона не хотіла це приймати", - сказала Лінн Спірс.

Також мати поп-зірки сказала, що у 2019 році Брітні змусили лікуватися в спеціалізованому закладі, погрожуючи покаранням за відмову.

  • Раніше в липні Брітні Спірс виступила на суді і звинуватила батька у зловживанні опікунством. Своє 13-річне перебування під його наглядом вона назвала "бісовою жорстокістю". Співачка боялася, що її хочуть вбити.
  • Також Брітні засипала Instagram фото топлес, але фанати впевнені - зараз для цього не найкращий час. Деякі навіть заявили, що такими знімками опікуни співачки намагаються її скомпрометувати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття