Лайм

Дмитро Комаров відреагував на катастрофу літака на Прикарпатті - загинув близький друг ведучого

Ведучий "Світу навиворіт" назвав ймовірні причини аварії

Автор і ведучий проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров відреагував на трагедію на Прикарпатті. 28 липня в районі села Шепарівці розбився легкомоторний спортивного літак, за штурвалом якого перебував близький друг Комарова, льотчик, інструктор з багаторічним стажем Ігор Табанюк. В цілому жертвами аварії стали чотири людини.

"Мені складно писати й говорити, - написав телеведучий у Facebook. - Ігор був другом. Він - один з кращих пілотів України. Людина, яка все своє життя, час, сили й енергію віддала авіації [...] Якщо Табанюк не зміг впоратися з цією ситуацією - вона була непоправною. Він 40 років за штурвалом".

Обговорюючи фрагменти відео, на яке потрапив момент падіння літака, Комаров назвав три ймовірні причини аварії: відмова управління або техніки, втрата свідомості або напад, втручання в управління пасажиром. "Ігор, будучи в свідомості, швидкість втратити не міг. Виключено", - вказав він.

До свого посту ведучий додав кілька фотографій з пілотом, а також запропонував підписникам подивитися фільм "Небо", який він зняв з колегами та Ігорем Табанюком. "Згадайте, яким він був..." - додав Комаров.

  • Останнім часом Дмитро Комаров досліджує для свого проекту ліс в різних частинах України. Нещодавно ведучий показав зворотну сторону подорожей, і після цього фото вам не захочеться в ліс.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil