Лайм

Жан-Клод Ван Дам мимоволі допоміг злочинцям пограбувати ювелірний магазин

Поява актора відволікло потенційних свідків злочину

Жан-Клод Ван Дам випадково підсобив грабіжникам ювелірного магазину. 27 липня зірка бойовиків відвідав у Парижі оптику якраз у той момент, коли двоє чоловіків пограбували ювелірний магазин по-сусідству, пише The Guardian.

Фото: Getty Images

60-річний актор своєю появою відволік потенційних свідків злочину, і вони абсолютно не помітили, як прямо у них під носом грабіжник виніс із салону коштовності на суму близько 3 млн євро. Чоловік взяв електросамокат і зник.

Фото: AFP

На щастя, навіть без свідків французької поліції вдалося заарештувати грабіжників і повернути значну частину вкраденого. На відміну від перехожих, камери відеоспостереження не відволіклися на Ван Дама, і зняли злочинця - сивочолого чоловіка, який увійшов до магазину під виглядом клієнта, попросив показати кілька дорогих прикрас, після чого витягнув ніж. Зараз підозрюваний та його спільник перебувають під арештом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо