Лайм

59-річний Жан-Клод Ван Дамм поділився рецептом молодості й гарної форми

Зірка бойовиків дав пораду людям, які хочуть стати спортивними

Зірка бойовиків 90-х Жан-Клод Ван Дамм і в 59 років може похвалитися фірмовою розтяжкою і сталевими м'язами. В інтерв'ю Daily Mail актор розповів, як тримає себе в такій бездоганній формі.

Ван Дамм зізнався, що атлетична статура - його життєвий вибір, і сам він тренується 4-5 разів на тиждень. Але для повноцінного життя спорту недостатньо, і йому потрібне спілкування з друзями.

"Деякі люди добре харчуються, не лягають спати пізно, ходять в зал. Це життєвий вибір. Думаю, я перебуваю десь посередині: на 70% хороший, інші 30% ... мені потрібно бути диким, - сказав актор. - Я так багато тренуюся, так багато подорожую, і якби я не розважався зі своїми друзями... я не кажу про вечірки, я не п'ю, не ходжу на дискотеки. Мені 59, все це в минулому".

Жан-Клод сказав, що людина, яка бажає стати стрункою, повинна почати з малого, і в зрештою її тіло "захоче більшого".

"Якщо ви починаєте тренуватися, якщо у вас надмірна вага або ви ніколи раніше не тренувалися, ви йдете в тренажерну залу і починаєте дуже помірно, наприклад, по півгодини двічі на тиждень, - порадив актор. - З часом тіло захоче більшого. Це також стосується людей, які поранені або мають травми ".

Ван Дамм сказав, що почав займатися спортом, коли йому було всього дев'ять років, і з тих пір в ньому не згасала любов до бойових мистецтв. Він також повідомив, що хоче попрощатися з кіно останнім епічним бойовиком.

"Я хотів би зробити ще один, фінальний і епічний, великий фільм про бойові мистецтва. Це буде чудовий фільм... Я хочу зняти його в Австралії", - сказав актор.

  • 73-річний Сильвестр Сталлоне перестав ховати сиве волосся і бороду. Актор відмовився молодитися, і багато шанувальників його в цьому підтримали
  • Позашлюбний син Шварценеггера повторив знаменитий образ батька. Акторові і правда є чим пишатися, адже ще з підліткового віку Джозеф Баена не на жарт захоплюється бодібілдінгом

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях