Лайм

Учасниця Олімпіади впала під час забігу, але піднялася й показала, що таке мотивація: відео

Обережно, дуже мотивуючий ролик!

Учасниця Олімпіади в Токіо, легкоатлетка з Нідерландів Сифан Хассан впала під час півфінального забігу на дистанції 1500 метрів, спіткнувшись об ногу суперниці. Коментатори в ефірі поспівчували дівчині, але точно поспішили з висновками.

Як пише Sports Illustrated, Хассан тут же піднялася і кинулася до фінішної прямої. Це схоже на фінал художнього фільму, але як ви могли здогадатися, дівчина закінчила гонку першою. Обережно, дуже мотивуючий ролик.

Підсумковий результат Сифан Хассан склав 4 хвилини 05,17 секунд. Тепер представниця Нідерландів візьме участь у фінальній гонці на 1500 метрів, де позмагається за золоту медаль.

Сифан Хассан Фото: Instagram / @sifanhassan

І ставки доволі високі, адже до своїх 28 років спортсменці вдалося досягти вражаючих результатів: незадовго до вильоту в Токіо дівчина встановила світовий рекорд в бігу на 10 км - цю дистанцію вона пробігла за 29 хвилин 6,82 секунди. Раніше цей рекорд з показниками 29 хвилин і 17,45 секунди утримувала спортсменка з Ефіопії Алмаз Аяна.

  • Раніше на Олімпійських змаганнях з тхеквондо помітили Леді Гагу - тепер спортсменка з Йордану ще й зірка соцмереж.
  • Дивіться також на theLime, як спортсменка програла Олімпіаду в Токіо, але навіть не не встигла засмутитися через ураження. Ще б пак, адже вона стала нареченою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024