Лайм

Amazon показав перший кадр серіалу "Володар перснів" і оголосив дату прем'єри

Новий проект Amazon Prime Video претендує на звання найдорожчого на сучасному телебаченні

Студія Amazon продовжує інтригувати шанувальників творчості Толкіна прийдешнім серіалом, сюжет якого буде заснований на культовій трилогії письменника "Володар перснів". У мережі з'явився його перший кадр, а також дата прем'єри - 2 вересня 2022 року серіал зможуть побачити в 240 країнах світу.

Шанувальники серіалу припускають, що на першому кадрі ми бачимо ще молодого Гендальфа (Мітрандіра). При цьому самі автори проекту тримають інтригу.

Зйомки серіалу в Новій Зеландії завершилися 2 серпня. Як стало відомо раніше, Amazon витратить на виробництво першого сезону $465 млн, що зробить проект найдорожчим на сучасному телебаченні. Наприклад: один сезон "Гри престолів" в середньому обходився каналу HBO в 100 млн.

Крім того, студія заплатила за права на виробництво серіалу та спін-оффів за мотивами книг Толкіна рекордні $250 млн, випередивши в торгах сервіс Netflix. Попередньо студія планує випустити п'ять сезонів серіалу.

  • Тим часом Джордж Мартін знову заговорив про альтернативний фінал "Гри престолів". Письменник шкодує, що серіал випередив його книги, адже він був впевнений, що мав хорошу фору.
  • Як би там не було, в березні цього року Джордж Мартін підписав свіжий п'ятирічний контракт з каналом HBO. Письменник візьме участь у розробці нових шоу каналу та стрімінгового сервісу HBO Max. Зараз компанія працює над п'ятьма різними проектами, події яких відбуватимуться у всесвіті "Гри престолів".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа