Лайм

Олімпійський чемпіон Том Дейлі зв'язав светр для собаки прямо на трибуні - фото спортсмена стало хітом

В'язання допомагає стрибуну у воду боротися зі стресом

Британський стрибну у воду Том Дейлі став зіркою мережі не тільки через перемогу на Олімпіаді в Токіо, а й завдяки чудовому хобі - в'язанню.

Після того, як Дейлі виграв золоту медаль у синхронних стрибках із вишки на 10 м, він пішов на трибуну, щоб підтримати своїх колег-спортсменів. 27-річного чемпіона сфотографували зі спицями і в'язанням у руках, і він пояснив, що робить вбрання для собаки. Володарем чудового рожевого светра стане французький бульдог друзів Томаса на прізвисько Іззі.

Фото: Getty Images

"В'язання стало моїм способом знайти спокій, концентрацію і зняти стрес! Мені це подобається! - розповів Дейлі в Instagram-історіях. - Це єдине, що утримувало мене в здоровому глузді протягом усього процесу".

6 серпня на спортсмена чекають нові змагання з одиночних стрибків із 10-метрової вишки, тому він уже взявся за новий заспокійливий светр для британської Олімпійської збірної.

Фото: https://twitter.com/NBCOlympics

В Instagram на сторінку з в'язанням Тома Дейлі підписано понад 700 тисяч осіб. Серед виробів, якими хвалився спортсмен - кардигани, жилети, сукні, дитячий одяг та іграшки.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Tom Daley (@madewithlovebytomdaley)

Томас Дейлі - триразовий чемпіон світу, дворазовий бронзовий призер Олімпійських ігор і п'ятикратний чемпіон Європи зі стрибків у воду. У 2017 році він уклав шлюб із американським сценаристом і режисером Дастіном Блеком ("Харві Мілк", "Дж. Едгар"). Пара виховує сина, народженого за допомогою сурогатної матері.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Tom Daley (@madewithlovebytomdaley)

  • Учасниця Олімпіади впала під час забігу, але піднялася і показала, що таке мотивація. Сіффан Хассан прийшла до фінішу першою і тепер побореться за золоту медаль.
  • Дивіться також на theLime, як спортсменка програла Олімпіаду в Токіо, але навіть не не встигла засмутитися через поразку. Ще б пак, адже вона стала нареченою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй