Лайм

Тренер 50-річної Дженніфер Еністон розкрив секрет її стрункої фігури

Ви і так про це здогадувалися. Секрет - в самому способі життя голлівудської зірки

Себастьян Лагре - особистий фітнес-тренер Дженніфер Еністон. У Лос-Анджелесі він відомий своїми високоінтенсивними, але короткими тренуваннями, які підходять людям з будь-яким рівнем фізичної підготовки. В інтерв'ю сайту Hollywood Life Лагре розповів, як його знаменита підопічна зберігає бездоганну фігуру в 50 років.

"Джен, по суті, дуже здорова і піклується про своє тіло. Але це також стосується її способу життя в цілому. У багатьох знаменитостей є два або три особистих тренера. У них також є інструктори йоги, інструктори з пілатесу. У фітнес-залі з ними займаються кілька людей, а ще у них є особистий кухар, - каже Лагре. - кращий спосіб так виглядати - не гладшати, вірно? І тому ви повинні дійсно добре стежити за тим, що їсте. Тренування допоможуть вам спалювати калорії, але кращий спосіб виглядати як Дженніфер - це вести по-справжньому здоровий спосіб життя і дійсно добре харчуватися".

Перш ніж стати світовою знаменитістю, Дженніфер Еністон довелося скинути майже 15 кілограмів.

"Я їла забагато бутербродів з майонезом. Майонез на білому хлібі - найсмачніша річ в світі, - розповіла актриса виданню People. - Огидна риса Голлівуду: я отримувала мало роботи, тому що була дуже важкою. Але моя дієта дійсно була жахливою. Молочні коктейлі та картопля фрі з соусом. Було правильно звернути на неї увагу".

  • Дженніфер Еністон зізналася, навіщо насправді завела свій популярний Instagram. Виявилося, що поява актриси в соціальних мережах була для неї стратегічним кроком.
  • У лютому 2018 року Дженніфер Еністон розлучилася з чоловіком, а 8 місяців по тому розповіла про своє особисте життя на шоу Говарда Стерна. Тепер ми знаємо, що вона найбільше ненавидить в побаченнях.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях