Лайм

Змініть стиліста: у мережі висміяли образ Керрі Бредшоу у продовженні "Секс і місто"

У Нью-Йорку знімають серіал "І просто так"

Журнал Vogue Italia опублікував фото зі зйомок продовження серіалу "Секс у великому місті", яке вийде на екрани під назвою "І просто так". На ньому зображені головні герої шоу - Керрі Бредшоу у виконанні 56-річної Сари Джесіки Паркер та її коханий Містер Біг, якого грає 66-річний Кріс Нот. На жаль, образи героїв не сподобалися шанувальникам серіалу, і вони вимагають негайно змінити стиліста.

Фото: https://www.instagram.com/vogueitalia/

"Художник-костюмер жахливий. Герої виглядають як мультяшні персонажі", - пишуть в коментарях. - "Хто стиліст? Його костюм був у моді років 20 назад. Підгонка жахлива. Її штучна засмага теж 20-річної давнини. Коли я думаю про "Секс і місто", я думаю про моду. А вони виглядають так, ніби йдуть в церкву". "Кожна людина розвивається, і її стиль теж. Смішно продовжувати цей повністю дівчачий стиль Керрі. Жодна сучасна жінка не носить таких суконь, особливо в Нью-Йорку. А бідний Містер Біг одягнений у найгірше підігнаний костюм у світі. Звільніть художника по костюмах якомога швидше! Або краще припиніть робити ідіотські продовження".

Фото: Getty Images

Серіал "Секс у великому місті" виходив з 1998 по 2004 рік і налічує 6 сезонів. У його продовженні буде 10 півгодинних епізодів, в яких покажуть життя Керрі, Міранди і Шарлотти після 50 років. Кім Кетролл, яка зіграла Саманту Джонс, відмовилася брати участь у проекті. Дата прем'єри "І просто так" поки не розголошується.

  • Набагато перспективнішим виглядає серіал "Володар перснів" від Amazon, перший кадр якого вже з'явився в мережі. Проект обіцяє стати найдорожчим на сучасному телебаченні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Як представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil виступили у фіналі конкурсу 11 травня

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug