Лайм

Анастасія Приходько присвятила синові-імениннику зворушливий пост - Гордію виповнилося 6 років

Співачка публічно привітала хлопчика з днем народження

7 серпня в сім'ї Анастасії Приходько важливий день - рівно 6 років тому на світ з'явився син Гордій. З нагоди свята співачка опублікувала в Instagram зворушливий пост, який супроводжувала теплими кадрами іменинника, зробленими в різні періоди його життя.

На фотографіях хлопчик зображений як зовсім ще малюком, так і в нинішньому віці. "Я пам'ятаю все! Як ти перший раз злякався рибу, як ми купили собаку і ти їй щиро радів, ти завжди тягнеш додому всіх тварин, всіх жаб і жуків. Пам'ятаю, як перший раз у тебе заболів зуб і потім випав, і ти чекав на зубну фею. Твій перший Новий рік, день народження, перший похід в кіно і красивий букет квітів, які ти зібрав для мене", - звернулася до сина зіркова мама.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Анастасія також згадала той період, коли носила під серцем Гордія. "Я дуже переживала і боялася народжувати, самий пік війни, анексія Криму, незрозуміла ситуація в країні і що далі й гадки не мала! Але, я знала тільки одне, що головне - це щасливі мама і тато, і наша любов", - згадує Приходько.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

За словами співачки, вагітність була нескладною, і за цей період вона встигла побувати в Америці, Іспанії та відвідати зону АТО.

"Синуля, ми дуже тебе любимо, сильно-сильно, ти головне будь здоровеньким, а більше нам нічого не потрібно! Як мама, я завжди буду поруч і допоможу, чим зможу, завжди підтримаю тебе навіть тоді, коли поруч всі будуть не згодні! Ти завжди можеш прийти до мене і я ніколи тебе не засуджу, просто прислухайся іноді до мене, я поганого не пораджу!", - продовжила своє звернення зірка.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Крім Гордія Приходько разом з чоловіком Олександром виховує 11-річну дочку Нану, яку народила від бізнесмена з Абхазії Нурі Кухілави, та чотиримісячного сина Луку.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Фото: instagram.com/prykhodko_official

  • Третя вагітність була важкою, і співачка навіть склала заповіт. Чимало переживань в життя майбутньої матері тоді додала і пандемія коронавірусу.
  • Раніше Анастасія Приходько показала свій розкішний будинок і розповіла, яка щомісячна сума потрібна її сім'ї для комфортного життя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші