Лайм

У Китаї рідне село олімпійської чемпіонки довелося закрити для відвідин через наплив фанатів

14-річна Цюань Хунчань стала зіркою мережі

Село Майхе в Китаї закрили для відвідувачів, оскільки її наповнили фанати стрибунки у воду Цюань Хунчань. 14-річна спортсменка виграла золото на Олімпіаді в Токіо, і з тих пір натовпи людей порушували заходи ковід-безпеки, пише Insider.

Фото: Wikipedia

Цюань отримала армію фанатів після того, як присвятила перемогу хворій мамі, яка кілька років тому потрапила в ДТП. Дівчинка зізналася, що займається спортом для оплати її лікування. "Я хочу заробити достатньо грошей, щоб підтримати її", - сказала Цюань.

Фото: Wikipedia

Історія юної спортсменки зворушила людей, і з тих пір її село перетворилося на місце "паломництва". Особливо настирливими виявилися відеоблогери, які заради переглядів на Weibo деруться на дерева і беруть в облогу сім'ю Цюань. Як повідомляється, люди стежили за будинком чемпіонки, стукали в двері, щоб зробити селфі з її рідними, а деякі намагалися вкрасти джекфрут з її двору.

Перетворення села Майхе на туристичну мекку - не єдиний наслідок перемоги Цюань Хунчань. Коли дівчинка сказала в інтерв'ю, що за роки тренувань жодного разу не була в зоопарку або в парку розваг, сафарі-парк в Гуанчжоу оголосив про безкоштовні абонементи для всіх учасників китайської команди стрибунів у воду.

Інші підприємства та спонсори запропонували дівчинці гроші і подарунки. Її батько, як повідомляється, відмовився від грошових подарунків і подякував людям за їхні "добрі серця".

  • Олімпійський чемпіон Том Дейлі зв'язав светр для собаки прямо на трибуні, і фото спортсмена стало хітом в мережі. В'язання допомагає стрибуну у воду боротися зі стресом.
  • Дивіться також на theLime, як спортсменка програла Олімпіаду в Токіо, але навіть не не встигла засмутитися через поразку. Ще б пак, адже вона стала нареченою!

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків