Лайм

Дочка Пола Вокера виходить заміж - хто став обранцем 22-річної Мідоу

Дівчина показала обручку

22-річна Мідоу Вокер, дочка покійного актора Пола Вокера з фільму "Форсаж", виходить заміж. Про заручини дівчина оголосила в Instagram, показавши обручку, яку їй подарував бойфренд, актор Луї Торнтон-Аллан.

Модель опублікувала короткий ролик, зроблений в басейні. На кадрах Мідоу піднімає руку, демонструючи прикрасу з діамантом на тому самому пальці.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Meadow Walker (@meadowwalker)


У коментарях почали вітати закоханих з прийдешнім одруженням: "Це так мило", "Сама чарівність", "Вітаємо! Будьте щасливі", "Вітаю".

Про стосунки пари стало відомо тільки місяць тому. На початку липня Луї опублікував фотографію з коханою, правда в підпису назвав її "найкращим другом". А ось Мідоу в коментарі під постом публічно назвала актора "своєю любов'ю". Коли саме почався їх роман, невідомо.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Louis Thornton-Allan (@louisthorntonallan)


Мідоу Вокер - єдина дочка знаменитого актора. І хоча Пол Вокер і не жив з матір'ю дівчинки, він активно брав участь в її вихованні і намагався присвячувати їй весь вільний час. Коли зірка "Форсажу" загинув, його дочці було всього 15 років. Сьогодні дівчина пробує себе в модельному бізнесі.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Meadow Walker (@meadowwalker)


  • Кілька місяців тому Мідоу вперше стала обличчям глянцевого журналу. Раніше дівчина вже брала участь в декількох великих модних показах, а тепер прикрасила обкладинку і сторінки видання Pop Magazine.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували