Лайм

Настя Каменських поділилася рецептами своїх улюблених сніданків - що їсть співачка вранці

Прості та легкі страви для літа

Настя Каменських розпочинає свій день дуже рано, прокидаючись о 6 ранку. Спочатку співачка йде на пробіжку, а потім присвячує час сніданку, і ця частина ранку для артистки найприємніша.

"Коли після спорту або пробіжки і після прохолодного душу, йдеш на кухню, випиваєш стакан води і починаєш готувати сніданок, в тиші і наодинці зі своїми думками - для мене це як медитація, - поділилася знаменитість в Instagram. - Час, коли ти настроюєшся на новий день, не поспішаючи і в гармонії".

Фото: instagram.com/kamenskux

Каменських вважає за краще їсти вранці страви, які містити багато фруктів, ягід і горіхів. Топ-3 своїх улюблених сніданків співачка назвала редакції журналу Vogue.ua.

Гранола з натуральним йогуртом з овечого молока та свіжими фруктами

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти: гранола (50-100 г), йогурт з овечого молока (50 г), сезонні фрукти або ягоди (50-100 г).

Спочатку потрібно залити гранолу йогуртом, перемішати і дати деякий час настоятися. Тим часом нарізати фрукти або ягоди і додати в тарілку зі стравою.

Вівсянка на воді з фруктами і горіхами

Для приготування вам знадобляться наступні продукти: вівсянка (100 г), вода (200 мл), фрукти або ягоди (50-100 г), горіхи (30-50 г).

Воду довести до кипіння і додати вівсяні пластівці. Варити до готовності. Готову кашу посипати горіхами, а зверху викласти улюблені фрукти або ягоди, попередньо нарізані. Якщо використовуєте яблуко або грушу, співачка рекомендує натирати їх на тертці.

Сезонні фрукти

"Іноді влітку мені хочеться дозволити собі на сніданок з’їсти тільки фрукти і ягоди. Замість тисячі варіацій можна взяти всього лише кілька шматочків кавуна, дині або абрикоси. Абрикос вважається фруктом, що втамовує спрагу і має багато інших корисних властивостей. А кавун я люблю з дитинства. Він завжди асоціюється в мене з літом і відпочинком", - поділилася Каменських.

Фото: instagram.com/kamenskux

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України