Лайм

Настя Каменських розповіла, як ставиться до своїх коливань ваги

Співачка як ніколи задоволена своєю фігурою

Настя Каменських часто публікує в Instagram фото в купальнику, а користувачі мережі з захватом обговорюють, скільки кілограмів, на їхню думку, набрала або скинула співачка. Цього разу Каменських, яка відпочиває з Потапом у Хорватії, поділилася думками про прийняття свого тіла.

Фото: https://www.instagram.com/kamenskux/

"Хто стежив за моїми блогами, пам'ятає, як я починала моє спортивне життя. Тоді я кайфувати від суворого режиму харчування, тренувань за суперчітким графіком і дуже вимогливого ставлення до самої себе, - написала 34-річна зірка. - Окружності зменшуються, кг йдуть - відмінно, я задоволена! + 1 см або навіть +0,5 кг - і все. Я себе, як жорстокий критик, просто знищую. Починаю шукати недоліки, лаяти себе, не приймати своє тіло і як наслідок саму себе. І від цього внутрішній стан - тільки гірше".

Сьогодні Настя інакше ставиться до своєї зовнішності, і вчитися шукати баланс між заборонами та дозволами.

"У моєму житті так само залишається спорт, збалансоване харчування і бажання йти до цілей! Але при цьому я не картаю себе за зайві см в об'ємі або пару кг. За з'їдений і не "відпрацьований" у залі десерт. Мій баланс полягає в прийнятті. Тієї, яка я є сьогодні. І саме ця любов до себе, а не нестримна строгість, робить мене щасливою", - зізналася вона.

Фото: https://www.instagram.com/kamenskux/

Шанувальників Камнескіх потішила її мудра позиція.

"Прекрасна в будь-якій вазі", - пишуть в коментарях. - "Тільки так і треба ставитися! Категоричність, строгість ні до чого!"

  • Раніше Настя Каменських поділилася рецептами своїх улюблених корисних сніданків. Вранці співачка їсть прості і легкі страви для літа.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення