RU  UA

Дізнатися

Новою учасницею "Танців з зірками" стала олімпійська чемпіонка Ольга Харлан

У 8 сезоні шоу виступить відома спортсменка

Фехтувальниця Ольга Харлан стала учасницею 8 сезону шоу "Танці з зірками". Вона прийняла челлендж актора Артура Логая і позмагається з українськими знаменитостями вже цієї осені. Прем'єра нового сезону шоу відбудеться на 1+1 5 вересня.

"Я вважаю, що для мене участь у проекті буде ідеальною можливістю, щоб показати себе з іншого боку, тому що зазвичай мені важко відкритися, - сказала Харлан. - Це неймовірний досвід і хороше фізичне навантаження. Вже не можу дочекатися репетицій. Для мене це дуже важливо. До того ж я хочу познайомитися зі світом шоу-бізнесу, тому що я майже нікого не знаю особисто з артистів. Маю хороший привід доторкнутися до цього дійства і побачити все зсередини".

Ольга Харлан - олімпійська чемпіонка 2008 року у командній першості, бронзова призерка Олімпіади 2012 року, шестикратна чемпіонка світу і восьмикратна чемпіонка Європи. На Олімпіаді в Токіо Харлан зазнала поразки в першому раунді і позбулася шансу на медаль.

Крім Ольги Харлан учасниками "Танців з зірками-2021" стали співачка Джамала, учасник ТНМК Олег Фагот Михайлюта, солістка групи KAZKA Олександра Зарицька, співак Дмитро Каднай, актори Олексій Суровцев і Костянтин Войтенко, а також гумористи "Ліги сміху" Іван Люленов і Анастасія Оруджова .

  • Раніше Олександра Зарицька зізналася, що поміняла партнера на "Танцях з зірками" ще до прем'єри шоу. "Слава богу, що це сталося зараз", - заявила вона.
  • Одним із суддів проекту стане чемпіон світу з латинських танців Макс Чмерковський, який знаком українцям як герой першого українського "Холостяка".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии