Лайм

Син Пабло Ескобара розповів, як його балував батько-наркобарон

З раннього дитинства Хуан Пабло Ескобар був оточений розкішшю

Син Пабло Ескобара розповів про те, як ріс поряд із батьком-наркобароном. У новому документальному фільмі Sky "Escobar by Escobar" Себастьян Маррокін (Хуан Пабло Ескобар) поділився спогадами про багате, але небезпечне дитинство.

Фото: Sky

44-річний Маррокін, який змінив ім'я через сумнозвісного батька, зізнався, що в дитинстві ніколи не носив один і той же одяг двічі, і кожного дня міняв годинники. Ще до того, як хлопчик підріс, у нього вже був величезний парк мотоциклів.

"Коли мені було чотири роки, мій батько подарував мені мій перший мотоцикл. У 11 років їх у мене було вже 27, - сказав він. - Батько був одним із найбагатших людей на планеті. У його золоті роки в Колумбії було 80 тисяч гектарів, засаджених кокою. Він мав середній дохід від 50 до 70 мільйонів доларів за вихідні - в одному тільки Майамі".

Фото: Wikipedia

З юних років син Ескобара знав, що за багатством сім'ї стоїть темний світ. "Мій батько хотів посіяти хаос в Колумбії, і йому це вдалося. Він використовував тероризм як зброю, щоб підпорядкувати собі уряд і суспільство Колумбії", - розповів він.

У 1991 році Пабло Ескобар здався владі. Він уклав угоду зі слідством, і йому дозволили оселитися в побудованій ним самим в'язниці "Ла Катедраль". У 1992 році наркобарон утік, і переконав свою родину переховуватися разом із ним.

"Батько попросив нас сховатися з ним, тому що зовні ми не могли бути в безпеці. Із зав'язаними очима ми ходили в різні укриття. Ми були як мінімум в шести різних притулках", - сказав він.

Фото: YouTube

Через кілька місяців стало зрозуміло, що такий спосіб життя не допоможе врятувати дітей наркобарона від його численних ворогів. Сім'я Ескобара попросила захисту у колумбійського уряду, і в результаті їм вдалося полетіти з країни за туристичними візами.

Самого Пабло Ескобара вбили в перестрілці у 1993 році. В архівному відео можна почути, як його 16-річний син поклявся "вбити тих виродків", які вбили його батька. Про ці слова він пізніше пошкодував. "Ці п'ять секунд загроз коштували мені 25 років вигнання, - сказав він. - Вся зброя в Колумбії повернулася в мою сторону".

Сім'я Ескобара втекла в Мозамбік, потім до Бразилії, після чого оселилася в Аргентині. Маррокін закінчив коледж за спеціальністю архітектура, зараз живе в Буенос-Айресі і працює архітектором. Чоловік двічі повертався в Колумбію з візитами: щоб відвідати могилу батька і для прем'єри документального фільму "Гріхи мого батька" (2009).

  • Рідний брат Ескобара дав інтерв'ю солістці The Hardkiss Юлії Саніній. Ведуча тревел-шоу "Орел & Решка. 10 років" дізналася, як і чим сьогодні живе брат знаменитого наркобарона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тіна Кароль вперше розповіла про величезний кредит, пов'язаний з її участю у "Євробаченні-2006"

Тіна Кароль зізналася, як її підставили під час участі у Євробаченні-2006 - співачка мала виплачувати величезний кредит

Дружина Сергія Тігіпка розкрила стать майбутньої дитини: хто народиться в сім'ї, де підростає троє синів

Вагітна дружина Сергія Тігіпка Анна Зіневич повідомила, що вони з чоловіком чекають на доньку - у сім'ї політика підростає троє синів

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном