Лайм

Брітні Спірс знову знялася топлес і пояснила, навіщо публікує відверті фото

Разом із одягом співачка скидає тяжкість комплексів з приводу своєї фігури

Брітні Спірс, батько якої відмовився від обов'язків її опікуна після судового скандалу, засипала Instagram фотографіями топлес. На них 39-річна співачка позує в білих плавках, прикривши груди руками.

Зірка спростувала чутки про те, що її бюст став пишним через вагітність або пластичну операцію. Також вона розповіла, навіщо викладає знімки без одягу.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

"У мене був мільярд шоу, де я роздягалася, і, на жаль, іноді я не виглядала так добре. Я не хочу, щоб хтось бачив целюліт на моїй дупі, але я відчуваю, що виступи змусили мене занадто соромитися свого тіла, його непривабливості, - написала Брітні. - Зараз я показую своє тіло, тому що я прийшла в цей світ голою, і я відчуваю, що світ занадто довго тиснув на мої плечі. Я хочу відчути легкість".

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

Співачка назвала себе красивою і чуттєвої жінкою, яка хоче подивитися на себе у своїй найприроднішій формі.

"Ні, я не збираюся робити фото топлес до кінця свого життя, тому що це швидко набридне. Але це правда допомагає, коли тобі потрібно відчути просвітлення, - написала зірка, яка також подякувала фанатам і учасникам руху #FreeBritney за підтримку. - Кампанія Free Britney почалася з усіх ваших приголомшливих рожевих футболок з написами 3 роки тому! У цьому русі є набагато більш глибокий зміст, ніж ви можете собі уявити... мої фанати завжди були до біса чудовими, і я люблю вас усіх".

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

  • Раніше шанувальників Брітні Спірс серйозно стурбували її відверті фото. Деякі були впевнені в тому, що опікуни співачки спеціально її компрометують, виставляючи неадекватною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі