Лайм

Батько Брітні Спірс погодився відмовитися від опікунства співачки

Співачка отримала велику перемогу в суді

Батько Брітні Спірс погодився піти з посади її опікуна, яку займав протягом 13 років.

Variety пише, що таке рішення стало відповіддю на прохання Брітні про призупинення його повноважень. Адвокат 69-річного Спірса назвала причиною відставки публічну сварку зі співачкою, але заявила, що "для цього немає ніяких реальних підстав".

Фото: Getty Images

"Дуже сумнівно, чи буде зміна опікуна в цей час в інтересах пані Спірс, - сказала Вівіан Торін. - Незважаючи на те, що пан Спірс є мішенню невиправданих нападок, він не вірить, що публічна боротьба його дочки буде в її інтересах".

Джеймі Спірс був головним опікуном Брітні та її багатомільйонного статку після психічного зриву в 2008 році. У вересні 2019 року він тимчасово відмовився від своїх повноважень через хворобу, і за медичне та особисте благополуччя Брітні почала відповідати Джоді Монтгомері - професійний фідуціар. Батько Спірс залишався єдиним розпорядником статків Брітні, керуючи її фінансами і отримуючи солідну суму з її річного доходу. У 2020 році співачка почала судову битву за його відсторонення.

"Це велика перемога Брітні Спірс і ще один крок до справедливості, - йдеться у заяві адвоката поп-зірки Метью Розенгарта. - Звільнення містера Спірса має вагомі юридичні підстави, які підтримав закон і всі причетні сторони, включаючи Джоді Монтгомері, Брітні Спірс та її медичну команду".

Минуло 13 років з тих пір, як суд помістив поп-зірку під опіку. Хоча юридично артистка була недієздатною і опікувалася подібно людям із деменцією, вона була досить здорова, щоб виступати і заробляти мільйони доларів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі