Лайм

Оля Полякова в білому бікіні влаштувала сміливу фотосесію на яхті

Співачка продемонструвала свою розкішну фігуру

Оля Полякова, яка відповіла на хейт про штучні груди, виклала чергову порцію відвертих кадрів. Співачка відпочила на розкішній яхті в Одесі і не упустила можливості зробити сміливий фотосет.

Результатом "королева ночі" поділилася в Instagram. На знімках виконавиця позує в білому бікіні, демонструючи свою розкішну фігуру з різних ракурсів. "Одессочка прекрасна", - написала Полякова в дописі та запропонувала дописувачам вибрати найбільш вдале фото.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Фоловери не змогли визначитися і написали, що всі знімки варті уваги. "Супер фотки і супер фігура!", "Як тут вибрати? Всі вогонь як завжди", "Всі круті фото", "А вони всі ідеальні", "Вибрати неможливо, все шикарні", - пишуть коментатори.

Однак далеко не всі дописувачі захоплюються фігурою зірки. Під недавнім знімком в купальнику Полякову засипали хейтерскими коментарями про її нібито ненатуральні груди. Спростовувати наявність силіконових імплантів співачка не стала.

  • Нещодавно Оля Полякова підняла тему сексуальних домагань, заявивши про непристойну пропозицію Костянтина Меладзе. Той, нібито, був готовий допомогти українській співачці з кар'єрою в обмін на інтим.
  • Валерій Меладзе після секс-скандалу з братом назвав Олю Полякову "фріком". Співачка вважає, що артист її принизив, бо дала йому різку відповідь .

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва