Лайм

Ведмідь заліз у сміттєвий бак і налякав американця - той вирішив домагатися компенсації в суді

Несподівана зустріч з ведмедем закінчилася для чоловіка травмою

Турист із Каліфорнії подав позов проти асоціації власників житлових будинків у штаті Невада. Напередодні чоловік злякався ведмедя, який ховався у сміттєвому баку, і отримав травму, пише BBC.

Фото: pixabay.com

У позові стверджується, що ведмідь заліз у сміттєвий бак через несправний засув на кришці і вистрибнув на Джона Дональдсона, коли той хотів викинути відходи. Інцидент стався біля озера Тахо, де часто можна зустріти ведмедів.

Дональдсон розповів, що йому довелося повозитися з несправним засувом, перш ніж відкрити бак, а всередині він знайшов ведмедя. Чоловік так злякався, що впав на землю і вивихнув щиколодку. Падіння було невдалим, і пізніше йому знадобилася операція на ахілловому сухожиллі та хребті.

Американець звинувачує домовласників у безвідповідальності, адже вони вчасно не полагодили засув на контейнері і не поінформували орендарів про несправність. Потерпілий вимагає компенсацію в розмірі 15 000 доларів, а також оплату судових витрат.

  • На Алясці чоловіка тиждень переслідував ведмідь грізлі - його врятувало диво. Історія в дусі фільму "Легенда Г'ю Гласа" з Леонардо Ді Капріо закінчилася щасливо.
  • Дівчина з голими руками кинулася на ведмедя, тому що нікому не можна ображати її собачок. Такої зустрічі дикі тварини точно не чекали.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також