Лайм

Володимир Остапчук з дружиною святкують 2 роки з дня знайомства: Все могло статися інакше

І першу річницю заручин

19 серпня Володимир Остапчук та Христина Горняк святкують другу річницю знайомства. З нагоди цієї дати дружина телеведучого опублікувала в Instagram зворушливий пост, який супроводила романтичними кадрами.

"Тоді, 2 роки тому, все могло статися інакше! Адже ми могли не зустрітися, але Всесвіт вирішив так, а він точно знає, що для нас краще!", - написала нотаріус.

Фото: instagram.com/kristygor

Володимир та Христина познайомилися 19 серпня 2019 року на весіллі в Італії. Роман пари розвивався стрімко: через місяць після знайомства закоханих бачили в Парижі, а в жовтні вони разом святкували день народження в Стамбулі. З травня 2020-го ведучий і нотаріус стали жити разом, а 19 серпня того ж року Остпчук покликав кохану заміж. Тому ця дата для пари особлива подвійно.

Фото: instagram.com/kristygor

"2 роки з дня знайомства! 1 рік з дня пропозиції! Стільки всього було за цей час, але нехай так само, як на цих фото, ми завжди тримаємо один одного за руку, завжди сміємося, а найголовніше, ніколи не перестали бути собою ! Адже такими ми один одного впізнали та покохали!", - додала Христина.

Фото: instagram.com/kristygor

Пропозиція руки і серця відбулася на відпочинку в Туреччині. Під час прогулянки на яхті Остапчук встав на одне коліно і запропонував коханій стати його дружиною. Христина відповіла йому згодою, і вже 15 жовтня пара зіграла розкішне весілля.

Фото: instagram.com/kristygor

  • Зараз Володимир Остапчук з дружиною Христиною відпочивають на острові Кріт, про що регулярно рапортують в Instagram-історіях. П'ятий за величиною острів у Середземному морі не викликав у пари захоплення, і про причини вони розповіли своїм дописувачам.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук у період повномасштабної війни живе у Києві та займається акторством - що відомо про життя знаменитості

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталія Могилевська розповіла, які страви люблять готувати її чоловік та 12-річна донька. Артистка також наголосила, що ретельно слідкує за раціоном харчування

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадій Вітер розповів, що розчарований поведінкою Олега Винника. Наразі знаменитості не спілкуються