Лайм

Катя Осадча ніжно привітала Юрія Горбунова з днем народження

У День Незалежності України телеведучий відсвяткував ще одну важливу дату

24 серпня Юрію Горбунову виповнився 51 рік, і його дружина Катя Осадча присвятила йому зворушливі слова в Instagram. Українська телеведуча, яка 19 серпня народила сина, опублікувала милі сімейні фото і назвала Горбунова кращим із чоловіків.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)

"Мій коханий, мій Юра! Ти чоловік, якого тільки може собі намріяти жінка, ти найтурботливіший і найуважніший, люблячий і мудрий. Наш останній рік був насичений подіями і тепер ми з тобою батьки двох дітей, - написала Осадча. - Наш молодший квапився, щоб сьогодні вітати тебе особисто. Я люблю тебе і хочу, щоб ти був найщасливішим кожну хвилину".

"Спасибі тобі, любове моя!" - відповів іменинник.

Хоча з дня пологів пройшло всього 5 днів, пара телеведучих уже повернулася до світського життя. 24 серпня Катя Осадча та Юрій Горбунов відвідали парад до Дня Незалежності та концерт італійського оперного співака Андреа Бочеллі в Маріїнському парку. Осадча обрала для вечора вільну синю сукню і капелюшок з пером. Пара позувала біля Маріїнського палацу з сім'єю прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Продюсер.Телеведучій (@gorbunovyuriy)

Цікаво, що концерт Бочеллі почався під скандування: "Ганьба". Так своє обурення висловили кияни, яких на нього не пустили. Хоча в офіційній програмі заходів на День Незалежності концерт італійця вказаний як безкоштовний, вхід здійснювався тільки за запрошеннями, і відвідати його змогли VIP-персони, включаючи президента Володимира Зеленського з дружиною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа