RU  UA

Дізнатися

У мережі обговорюють провальне соло труби на параді на честь Дня незалежності: відео

Кажуть, що причиною фальшивої гри стала спека

24 серпня на параді на честь 30-річчя незалежності України міжнародний зведений оркестр виконав "Оду радості" - завершальну частину знаменитої Дев'ятої симфонії Людвіга ван Бетховена. Виступ не пройшов гладко, і глядачі помітили невдале соло труби, яке стало предметом жартів і дискусій.

Багато хто вирішив, що трубач перенервував або просто виявився недостатньо вмілим для виконання соло, але знавці запевняють: в усьому винна спекотна погода, через яку у інструмента запав клапан.

"Це дуже страшно, коли на виступі не відповідають клапани або заливає інструмент", - пишуть в коментарях. - "Для тих, хто сміється, не розібравшись у ситуації: оркестр простояв під сонцем понад 2 годині на одному місці, через що заїв один із вентилів труби. Це може статися з кожним, незалежно від класу інструменту або майстерності музиканта. А грав президентський оркестр - кращі з кращих. Тому краще б поставили накриття не тільки для офіційних осіб, але і для простих музикантів".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антин Мухарский объяснил, зачем уехал за границу и ответил собирается ли возвращаться - шоумен отреагировал на пост Виктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бизнесмен Иракли Макацария стал популярным благодаря шоу Холостяк. Сейчас он с семьей живет в Грузии

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Сын Марички Падалко и Егора Соболева в 17 лет осваивает военный навык – парень учится собирать fpv-дроны, чтобы помочь отцу на фронте